sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Pienen suuri seikkailu-vauvakirja + ARVONTA!

Ihania vauvakirjoja on nykyään paljon. Minua miellyttää etenkin sellaiset modernimmat, tyylikkäät vaihtoehdot joita ilokseni onkin markkinoilla useita vaihtoehtoja. Halusimme valita meidän tulokkaalle sopivan vauvakirjan. Raskauden edetessä saimme tietää Pötsin olevan poika ja samalla liikkeet mahassa ovat voimistuneet päivä päivältä. Sanoisin että poika vaikuttaakin tulevan isäänsä jos tästä voi mitään ennustaa ja uskon että varsin vauhdikas kaveri on tulossa. Myös vauvakirjan pitäisi siis olla sen mukainen. Vauvakirja on ihana muisto vauva-ajalta ja omaanikin olen selannut lukemattomia kertoja, viimeksi ihan pari kuukautta sitten.

Onneksi silmiini osui Pienen suuri seikkailu-vauvakirja jonka uskon sopivan erinomaisesti meidän tulevalle seikkailijalle.

pienen suuri seikkailu vauvakirja

Pienen suuri seikkailu on Shinie Designin Sannan suunnittelema vauvakirja. Se on kuvitettu ihanilla käsinpiirretyillä, mustavalkoisilla kuvilla. Hauskana yksityiskohtana se, että noita kuvia voi käyttää värityskuvina jolloin kirjasta saa persoonallisemman! Olenkin yrittänyt hillitä itseni ja jättää kuvat toistaiseksi rauhaan - koska eikö olisi tavallaan ihanaa jos Pötsi saisi itse värittää kuvat sitten kun kynä pysyy kädessä? Ehkä tosin äitikin saa vähän auttaa.. Eikö?

pienen suuri seikkailu vauvakirja
pienen suuri seikkailu vauvakirja
moderni vauvakirja
moderni vauvakirja
moderni vauvakirja

Kirjasta löytyy perinteisiä sivuja mm. kuukausipäivityksille, joihin pääsee täyttämään kuulumisia säännöllisesti.  Lisäksi löytyy hauskoja kysymyssivuja liittyen eri teemoihin ja ne ovat mielestäni mukavan persoonallisia verrattuna ainakin minun 90-luvun vauvakirjaani.

Minä tykkään Pienen suuri seikkailu-vauvakirjassa ehkä kaikkein eniten kuitenkin siitä, että iso osa sivuista ovat vain otsikkotasolla, joten jokainen voi itse päättää mitä kirjoittaa aiheeseen liittyen, vai käyttääkö esimerkiksi kuvia tekstin sijaan. Tätä vauvakirjaa voi siis käyttää hieman kuin leikekirjana, mutta kaikkea ei tarvitse keksiä itse vaan pohja on jo valmiiksi olemassa. Tämä sopii minulle paremmin kuin hyvin enkä malta odottaa että pääsen suunnittelemaan miten täytän minkäkin sivun.

Niin kuin arvata saattaa niin myös blogi on saanut inspiraatiota juuri tästä vauvakirjasta ja keksin nimen sen avulla. Ja miten tätä paremmin kutsuisikaan kuin Meidän suuri seikkailu! Blogin Instagram-tilillä täyttyi hiljattain 500 seuraajan rajapyykki ja halusin järjestää teille jotain kivaa. Päätimme yhdessä Shinie Designin Sannan kanssa arpoa yhden Pienen suuri seikkailu-vauvakirjan teille lukijoille! Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tämän postauksen alle tänne blogiin. Kerro vaikka tulisiko vauvakirja sinulle itsellesi vai antaisitko sen jollekin lahjaksi?

Arvonta on käynnissä myös Instagramissa @meidansuuriseikkailu, eli kipin kapin myös Instagramin puolelle!

Arvontaan voit osallistua ensi viikon sunnuntaihin 3.6. asti ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti! Arvonta on toteutettu yhteistyössä Shinie Designin kanssa.

21 kommenttia:

  1. Itselle! Odotan esikoispoikaa syntyväksi elokuussa ja ja olen etsiskellyt omannäköistä vauvakirjaa. Tämä näyttää aika söpöltä!

    VastaaPoista
  2. Tulisi meille odottamaan elokuuta, näitä on niin ihana täytellä <3 tää on kaiken lisäksi niin nätti!

    VastaaPoista
  3. Meille tulisi odottamaan marraskuussa syntyvää esikoista :)
    -essi

    VastaaPoista
  4. Itselle tulisi. Esikoista odotetaan saapuvaksi syyskuussa ♥

    VastaaPoista
  5. Antaisin tämän siskolleni lahjaksi. Hänen toinen lapsi syntyy elokuussa :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköinen kirja! Itse jännitän ja piinailen vielä ensimmäisen yrityksen tulosta mutta toivon, että saisin melko pian itsekin vielä tuollaista kirjaa täytellä. :)

    VastaaPoista
  7. Meille tulisi, esikoinen tulossa marraskuussa :)

    VastaaPoista
  8. Ystävälle antaisin lahjaksi, pitkän yrityksen jälkeen odottavat vihdoin esikoista saapuvaksi :) <3

    mmiasofiaa@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Omalle tulevalle kesäkuiselle poitsulle! ��
    eve92_@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Itselle, elokuussa syntyvää esikoista varten :)

    VastaaPoista
  11. Tulisi omalle elokuussa syntyvälle esikoiselleni.

    Ystävällisin terveisin: Hanna (hakari@utu.fi)

    VastaaPoista
  12. Itselle! Tyttö syntyi huhtikuussa, mutta vauvakirja vielä puuttuu. Esikoisella oli omansa jo hyvissä ajoin, mutta jotenkin nyt on hankinta vaan jäänyt roikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja näköjään kun ei tullut linkkiä profiiliin, niin minakinhaluankaiken@hotmail.fi

      Poista
  13. Omaan käyttöön tulisi. Esikoispoika on syntymässä elokuun lopussa<3

    VastaaPoista
  14. Olipa kiva kun löysin blogisi! Myös esikoista odottelen, marraskuussa syntyväksi. Eli tulevalle esikoiselle kirja tulisi! <3 stuukuu

    VastaaPoista
  15. Omaan käyttöön tulisi elokuussa syntyvälle pojallemme. ☺
    T. helenabrusila1@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Itselle (tai siis tulevalle pojalle) tulisi :)

    VastaaPoista
  17. Oi kirja tulisi meille - meidän elokuussa syntyvälle pikkupojalle :)

    VastaaPoista
  18. Lahjaksi tulisi :)
    Hannele

    VastaaPoista