torstai 5. huhtikuuta 2018

Ensimmäiset sanat


Joku teistä saattaa tietää tai tuntea minut jo useamman vuoden ajalta. 2015-2017 välisenä aikana ajatukseni pyörivät parin vuoden ajan tiiviisti häähumun ympärillä kun mieheni kosi loppukesästä 2015 ja häiden suunnittelu kahden vuoden päähän alkoi. Häiden suunnittelusta kirjoittelinkin parin vuoden ajan ensi Bloggerissa ja huhtikuusta 2017 alkaen Meidän Häät-sivustolla. Nyt häiden osalta alkaa olla kaikki sanottu ja kirjoittelin viimeisen postaukseni Meidän Häät-sivustolle nyt huhtikuun alussa 2018.

Vuosi 2018 on tuonut meille paljon uutta tullessaan. Olemme pikkuhiljaa totutelleet ajatukseen että jos kaikki menee hyvin, niin elokuussa meidän perhe kasvaa yhdellä. Alkuvuosi on ollut täynnä uuden jännittämistä, onnellisuuspilvissä leijumista mutta myös epätietoisuutta ja pelottaviakin ajatuksia! Hääblogi auttoi minua purkamaan ja jäsentämään ajatuksiani häiden suhteen ja vaihtamaan ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Samaa toivon nyt. Tämän blogin on tarkoitus olla paikka jossa jaan ajatuksiani liittyen raskauteen, meidän perheen elämään ja ehkä parisuhteeseenkin. Toivon että tänne eksyy myös muita samassa tilanteessa olevia tai muuten aiheesta kiinnostuneita lukijoita.

Ajattelin aloittaa kertomalla ensin hieman meistä. Olemme lappeenrantalaislähtöinen, pari vuotta sitten pääkaupunkilaistunut pariskunta. Tai siis aviopari. En ehkä ikinä totu tähän. Minäkö jonkun vaimo? Minä täytin hiljattain 26 ja mieheni on muutaman vuoden vanhempi.

Jonkun aikaa sitten saimme tosiaan iloisen uutisen, että meidän elämäämme tulisi suuri muutos vuonna 2018. Oikeastaan voisi sanoa että pieni suuri muutos. Jos kaikki menee hyvin niin meille tulee vauva! Alustavan aikataulun mukaan elokuun alussa. Aloin miettimään meidän kahden yhteiseloa tähän asti ja jokaiseen yhteiseen vuoteen on sisältynyt muutoksia ja niiden kautta ajattelinkin hieman kertoa meistä.

2013

Meidän kahden tarina alkoi
Samaan aikaan lähdin 4 kuukaudeksi vaihtoon Barcelonaan heti suhteen alussa
Palattuani kotiin vietettiin ensimmäistä yhteistä jouluamme vuorotellen molempien vanhempien luona

2014

Valmistuimme molemmat korkeakoulusta
Mieheni muutti pääkaupunkiseudulle töiden perässä minun asuessani vielä Lappeenrannassa ja olimme jonkun aikaa etäsuhteessa
Muutin miehen perässä (kuinka yllättävää!) pääkaupunkiseudulle
Ensimmäinen yhteinen asuntomme (ja samalla myös ensimmäinen kerta kun muutin miehen kanssa yhteen!)
Sain ensimmäisen oman alan työpaikkani

2015

Perheemme kasvoi yhdellä kun pieni shelttipentu Oliver muutti meille
Matias kosi 1.8.2015 ja vastasin myöntävästi
Löimme hääpäivän lukkoon 19.8.2017 ja häiden suunnittelu alkoi
Aloitin kirjoittamaan hääblogiani Bloggerissa

2016

Ostimme ensimmäisen asuntomme jonka remontoimme meidän näköiseksi

2017

Hääblogini siirtyi Meidän Häät-sivustolle
Vietin maailman huikeimmat polttarit ihanien ystävien kanssa
Meidän häät 19.8.2017
Häämatka
Irtisanouduin kolmen vuoden aikaisesta työpaikastani

2018

Aloitin uudessa työssä
Saimme tietää raskaudesta
Laskettu aika 3.8.2018

Paljon on ehtinyt tapahtumaan muutamassa vuodessa ja muutoksiin on sopeuduttu jatkuvasti. Tämä tuleva muutos on kuitenkin ylivoimaisesti suurin sillä se muuttaa varmasti meidän koko loppuelämän.

Ensimmäiset terveiseni juuri sinulle. Tervetuloa mukaan, mitä kautta sitten ikinä päädyitkään tänne. Toivottavasti nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti