maanantai 16. heinäkuuta 2018

Vauvan huone valmiina

Tällä hetkellä ei ole epäilystäkään siitä, mikä on lempihuoneeni meidän kodissa. Vauvan huone on paitsi tietenkin vasta remontoitu, myös kaikin puolin viimeisen päälle mietitty ja siksi aivan ihana. Olenkin viime aikoina löytänyt itseni istuskelemasta vauvan huoneesta useaan otteeseen ja vain fiilistelemästä miten ihana siitä tuli. Meidän makuun juuri täydellinen.

Ihan ensimmäisenä täytyy kehua tuota miestä mikä minulla on. Lastenhuoneen sisustus on muotoutunut niin että minulla oli alkuperäinen visio, jota on yhdessä hiottu, mutta todellinen onni on mies joka on niin taitava tekemään itse ja kärsivällinen toteuttamaan kaikkia minun ideoitani. Mies on siis tehnyt ihan hirveästi huoneen eteen ja minulle on jäänyt pääasiassa vastuu sisustamisesta ja yksityiskohtien miettimisestä.

Seiniin halusimme jotain muuta kuin pelkkää valkoista, mutta emme kuitenkaan tapettia. Tällainen vuoristomaalaus tuntuu olevan aika suosittua tällä hetkellä, mutta se ei meitä haittaa koska meidän mielestä se on täydellinen meille!

Leander-kehdosta kirjoittelin aiemmin täällä. Mies teki kehdolle tuollaisen telineen, koska sille tarkoitettu kolmijalka on todella tilaavievä ja fiksuna miehenä hän tietenkin mietti, että kattoon tehdyn reiän piilottaminen myöhemmin on hankalaa (ruiskumaalattu katto). Ilman kehtoa teline muistutti erehdyttävästi hirsipuuta, mutta kun se saatiin paikalleen niin se on aivan täydellinen! Mies myös teki telineeseen tason itkuhälytintä tai muita mahdollisia tavaroita varten.

Vauvan huoneen keinutuoli on meiltä olohuoneesta siirretty tähän, sillä valitettavasti vaarini keinutuoli on tähän pieneen huoneeseen kuitenkin liian iso. Vaarin keinutuolillekin on kuitenkin katsottuna jo valmiiksi paikka meiltä kotoa eli sitä ei myöskään ole unohdettu!

Huoneessa on vaatekaapit joissa tässä vaiheessa säilytetään lähinnä liinavaatteita. Samalla seinustalla kaappien kanssa on siskoni tuunaama ihana keinuhevonen, joka sopii täydellisesti huoneeseen.
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus

Toisella seinustalla on säilytystilaa ja vauvan hoitopiste. Päädyimme tässä vaiheessa sijoittamaan hoitopisteen tähän koska meidän kylpyhuoneeseen saatetaan lähiaikoina tehdä hieman isompaakin muutosta emmekä siksi lähteneet tässä vaiheessa laittamaan sinne hoitotasoa. En löytänyt silmää miellyttävää hoitopöytää, joten päätimme toteuttaa sen Ikean Malm-lipastosta. Mies teki lipaston päälle hoitotason, johon Bebeliiniltä saatu Filibappan hoitoalusta sopii täydellisesti. Tuo hoitoalusta on minusta aivan IHANA paitsi väriensä puolesta, myös tuo kuvio. Ehkä joku onkin huomannut tämän innostuksen (pakkomielteen) kuumailmapalloja kohtaan. Hoitoalustan voi tilata Bebeliinin verkkokaupasta täältä! Lipastojen laatikot täyttyvät pikkuhiljaa vauvan tavaroista ja pienet vaatteet ovatkin jo paikallaan odottamassa tulokasta. Vasemman puoleisen lipaston laatikoihin on kätevä sijoittaa vaipanvaihtoon liittyviä juttuja.

Lipaston yläpuolella seinällä on myös kaikkea ihanaa! Minulla kävi älyttömän hyvä tuuri ja voitin Maiboon arvonnassa ihanan lentokone-hyllyn, joka sopii vuoristoteemaan kuin nenä päähän. Lahjojen mukana tulleet Pikkunorsun kortit kehystettiin seinälle ja Joseph-pupuvalaisin sai oman hyllyn joka on myös miehen tekemä.
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus

Ihan muutamia pieniä yksityiskohtia on vielä näiden lisäksi tulossa huoneeseen ja varmasti tavarat löytävät parhaiten paikkansa sitten käytännön kautta.

Mitä tykkäätte meidän vauvan huoneesta? Mikä on sinun lempparijuttu?

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen tuli teidän vauvan huoneesta! ❤️

    VastaaPoista
  2. Niin suloinen huone. Tota pupuvalaisinta oon itsekin lastenhuoneeseen haaveillut. Värit on ihanat kanssa. Onnea pikkuisesta! <3

    VastaaPoista
  3. Tuo Jooseppi on kyllä sellainen, jonka ehdottomasti haluaisin myös meille! En vaan kertakaikkiaan raaski maksaa siitä niin paljon, vaikka ihana onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin ihana enkä itsekään olisi raaskinut, onneksi miun kaverit oli tehneet salapoliisityötä ja ostaneet sen babyshower-lahjaksi! :D

      Poista